Det skal du bruge:
450g. hakket kyllingekød
1 dl. Olivenolie
2 fed pillede hvidløg
1 stor pose spinat
1 lille løg, skrællet
1 spsk. Hakket basilikum
1 spsk. Hakket persille
Salt & peber
Evt. lidt Rasp eller havregryn
450g. hakket kyllingekød
1 dl. Olivenolie
2 fed pillede hvidløg
1 stor pose spinat
1 lille løg, skrællet
1 spsk. Hakket basilikum
1 spsk. Hakket persille
Salt & peber
Evt. lidt Rasp eller havregryn
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200*c varmluft. Optø spinaten ved lav varme i
en gryde. Kom løg og hvidløg i foodprocessoren og hak til meget fint. Tilsæt
den nu optøede spinat, basilikum, persille, olie, salt og peber. Kør det på
maskinen til grundigt blandet og hakket. Tilsæt det hakkede kyllingekød og kør
ved lav hastighed, det skal blandes godt. Øs din grønne fars over i en skål, og
rør evt. sammen med rasp eller havregryn hvis den er blevet for flydende i
konsistensen. Form til mellem frikadelle størrelse og placer dellerne på en
badeplade beklædt med bagepapir. Bages i ovnen 20-25min.
Solskinsmos J
Det skal du bruge:
1 kg. Skrællede kartofler
½-1 kg. Skrællede rå rødbeder
3 dl. Letmælk
50g. smør
Salt & peber
½-1 kg. Skrællede rå rødbeder
3 dl. Letmælk
50g. smør
Salt & peber
Sådan gør du:
Kartofler og rødbeder skrælles og vaskes. Kartoflerne skæres
i store stykker/tern og rødbederne i små stykker/tern. Rødbederne er længere om
at blive møre end kartoflerne og skæres derfor mindre for at blive hurtigere
møre. Kartofler og rødbeder kommes i en gryde og hældes over med vand så det
dækker og koges ca.20-25min. Ved middel varme.
Når grøntsagerne er kogt møre hældes vandet fra og kommes i en hård
plast skål. I den stadig varme gryde smeltes smørret og mælken lunes sammen.
Når smøren er smeltet hældes smør/mælke blandingen på grøntsagerne og der køres
forsigtigt med en elektrisk håndmixer. Krydr godt med salt og peber.
Raw Food banankage J
Det skal du bruge:
100g. hasselnødder
150g. dadel uden sten
1 stor banan
1 stor spsk. Honning
100g. tørret banan
100g. grofthakkede valnødder
Evt. tørrede bananer til pynt
100g. hasselnødder
150g. dadel uden sten
1 stor banan
1 stor spsk. Honning
100g. tørret banan
100g. grofthakkede valnødder
Evt. tørrede bananer til pynt
Sådan gør du:
Hasselnødder, dadler, banan, valnødder og tørrede bananer
køres på en foodprocessor eller minihakker. Det kan gøres af flere omgange,
hvis man ønsker at noget skal være finere/grovere end andet, for at give den
ønskede struktur. Det hele hældes i en skål og blandes meget omhyggeligt og
grundigt med honning. Kommes i et lille fad, filmes og står i køleskabet et
døgns tid. Skæres i ønskede stykker.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar